Yolo County Homeless and Poverty Action Coalition (HPAC)

All HPAC Meeting Agenda Wednesday, November 30, 2015 (9:00-10:30) Yolo County Health and Human Services Agency 25 N. Cottonwood Street, Woodland- Gonzales Building- Community Room

HPAC VISION

To create and sustain a comprehensive, coordinated and balanced array of human services for homeless and low-income individuals and families within Yolo County.

EVALUATION FROM PREVIOUS MEETING

+	Δ	
Good attendance Informative Presentation	Locked out of meeting room	
Agenda Item	Approximate Time	SPEAKER/FACILITATOR
1. Review and Approve Meeting Agenda	9:00-9:03 (3 Minutes)	Doug Zeck, HPAC Chair
2. Review and Approve Meeting Minutes- 10.26	9:03-9:05 (2 Minutes)	Doug Zeck, HPAC Chair
 Welcome to our 2017 Officers! Chair: Doug Zeck Vice Chair: Michele Kellogg Secretary: Ginger Hashimoto 	9:05-9:10 (5 Minutes)	Tracey Dickinson, Coordinator
4. Introductions and Program Updates	9:10-9:35 (25 Minutes)	All
5. Update on HUD Equal Access and Gender Identity Rules	9:35-9:50 (15 Minutes)	Ginger Hashimoto, Analyst
6. HMIS and AHAR Update	9 :50-10:00 (10 Minutes)	Ginger Hashimoto, Analyst
 7. HPAC Policies and Procedures Subcommittee Update ACTION REQUIRED: Adopt revised Policies and Procedures Manual with Officer Election Procedure and Equal Access & Gender Identity Procedure 	10:00-10:10 (10 Minutes)	Tracey Dickinson, Coordinator
8. 2017 Homeless Count Subcommittee Update	10:10-10:25 (15 Minutes)	Tracey Dickinson, Coordinator
9. Meeting Evaluation: Plus/Delta/Future Topics	10:25-10:30 (5 Minutes)	Doug Zeck, HPAC Chair
10. Next Meeting & Adjournment	10:30	Doug Zeck, HPAC Chair

UPCOMING HOMELESS MEETINGS

Northern California Homeless Roundtable- Thursday, December 1, 2016 – 9:30-3:00pm- West Sacramento Community Center- 1075 West Capital Ave, West Sacramento

HPAC Technical Subcommittee Meeting- Thursday, December 15, 2016 – 8:30-9:30am- Location TBD TOPIC: Review 2016 ESG and CoC Grant Processes – Recommendations for 2017

2017 Homeless Count Subcommittee- Thursday, December 15, 2016 – 3:30-5:00pm – 25 N. Cottonwood Street, Woodland- Community Room

HPAC Data Subcommittee Meeting- Thursday, January 19, 2016 – 8:30-9:30am – 500 Jefferson Blvd., West Sacramento